Bilovit Greipfrutų eterinis aliejus - 10 ml
Bilovit Greipfrutų eterinis aliejus - 10 ml
Turime prekyboje! (19)

💚 Jau daugiau nei 20 000+ klientų pasitiki Herbora – stengiamės pasiūlyti vienas geriausių kainų Baltijos šalyse! 🇱🇹🇱🇻🇪🇪
Greipfrutų aliejus - tai produktas, išgaunamas iš greipfrutų vaisiaus. Jis pasižymi antitoksinėmis, tonizuojančiomis, stimuliuojančiomis ir antidepresinėmis savybėmis. Jis maitina audinių ląsteles, stimuliuodamas limfinę sistemą. Jis naudingas kovojant su nutukimu ir palaiko kovą su celiulitu. Jis gali sumažinti apetitą ir padėti sumažinti kūno riebalų kiekį. Jis taip pat pasižymi atpalaiduojančiu poveikiu. Jis mažina migreninius skausmus ir neutralizuoja nuovargio simptomus. Tepamas ant odos mažina spuogų atsiradimą ir odos riebalavimąsi.
Greipfrutų aliejus - savybės
Populiarus šio aliejaus panaudojimas kovojant su riebalų ir vandens pertekliumi organizme. Todėl greipfrutų aliejų galima sėkmingai naudoti nuo celiulito. Dėl medžiagų apykaitą skatinančių savybių šis aliejus puikiai skaido poodines riebalų sankaupas, kurios yra atsakingos už minkšto celiulito susidarymą.
Be to, greipfrutų aliejuje esančių medžiagų detoksikuojantis poveikis taip pat padės kovoti su vandens celiulitu, susidarančiu po oda kaupiantis vandeniui ir toksinams. Šiuo tikslu rekomenduojama reguliariai masažuoti celiulito pažeistas vietas greipfrutų aliejumi.
Būkite atsargūs vartodami greipfrutų aliejų, kai vartojate vaistus. Greipfrutai yra cheminių medžiagų, kurios veikia kepenų fermentus ir gali sulėtinti vartojamų vaistų skilimą ir neutralizavimą, šaltinis. Dėl to vaistai kaupiasi organizme, o tai gali sukelti pavojingų komplikacijų. Jei kyla abejonių dėl greipfrutų aliejaus vartojimo, pasitarkite su gydytoju arba vaistininku. Taip galėsite saugiai mėgautis greipfrutų eterinio aliejaus nauda. Greipfrutų eterinis aliejus paprastai skiriamas išoriniam naudojimui - inhaliacijoms arba tiesiai ant odos.
Žaliavos kilmė: Greipfrutų eterinis aliejus buvo sukurtas Barbadose, atsitiktinai sujungus pomelo ir kinišką apelsiną.
INCI: Citrus Paradisi M. žievelės aliejus, ekspresuotas
Veiksmai: vėsinantis, atpalaiduojantis, gerinantis nuotaiką
Aromatas: saldus, citrusinis, šiek tiek rūgštus
Spalva: nuo gelsvos iki šviesiai oranžinės
Pastaba: galva
Rekomenduojama naudoti: masažui, inhaliacijoms, voniai, difuzoriuje.
Kontraindikacijos: Gali dirginti jautrią odą. Nenaudoti esant žaizdoms ar sudirgimams. Netinka vaikams, nėščioms ir žindančioms moterims. Turi fotosensibilizuojantį poveikį, todėl po naudojimo nelaikykite odos saulės spinduliuose.
Derantys aliejai: bergamočių, žaliųjų mėtų, palo santo, rozmarinų.

